OM OSS

Vi søker etter digital markedsfører!

 

Stillingsutlysning SportSonic Norway AS: digital markedsfører

Søknader sendes til daglig leder Ina Sandengen på epost ina@sportsonic.no innen 10. juni 2017. Eventuelle spørsmål kan rettes til samme person på telefon 92258774.

 

Stillingsprosent: 50-100% (etter nærmere avtale)

Fast ansettelse fra 1. september 2017.

 

Om bedriften:

SportSonic Norway AS er i vekst og ønsker å utvide staben med en ny person i 50-100% stilling. I dag har selskapet tre ansatte på heltid. Selskapet har kontorlokaler i Mjøndalen utenfor Drammen.

SportSonic Norway AS er et distribusjonsselskap som leverer produkter til forhandlere av sportsutstyr (sportsbutikker, treningssentre og nettbutikker). Selskapet har distribusjonsrettighetene i Norge på Miiego trådløse hodetelefoner. Miiego er et dansk varemerke som lager trådløse hodetelefoner spesielt utviklet for sport og trening. I Norge selges hodetelefonene gjennom ca 60 forhandlere.

I tillegg til salg gjennom forhandlere, driver SportSonic Norway AS nettbutikken www.miiego.no

SportSonic Norway AS opplever formidabel salgsvekst i 2017, og vi ønsker derfor å ansette en person til å håndtere den digitale markedsføringen. I tillegg til Miiego er SportSonic Norway AS i gang med utviklingen av flere forretningsområder som skal sikre selskapet ytterligere omsetningsvekst.

I 2015 omsatte SportSonic Norway AS for 1,13 millioner kroner, i 2016 for 2,43 millioner kroner (begge disse årene med en ansatt), og i 2017 er målet 7 millioner kroner (med 3-4 ansatte).

 

 Hvem vi søker:

 Vi søker deg med datateknisk kompetanse og interesse da vi trenger noen som kan håndtere teknisk back office. I tillegg vil arbeidsoppgavene være relatert til drift av nettbutikken, og det vil derfor være nødvendig med utstrakt erfaring fra forretningsdrift på nett (SEO, Google Adwords, Facebook annonsering, samt forståelse av analyseverktøyet Google Analytics). Disse områdene forventes det at du kan ta ansvar og styring over fra du ankommer bedriften.

Det er også en fordel at du har noe kunnskap i Adobe Photoshop, og kan enkel bilderedigering.

Andre oppgaver det kan være aktuelt å inkludere i stillingen er PR, fotografering, enkel grafisk design og salg til forhandlere. Det er i så fall disse oppgavene som vil gjøre at stillingen kan bli større enn 50%.

 

I tillegg til din faglige kompetanse søker vi deg som er selvstendig og fremoverlent med entusiastiske ambisjoner for arbeidslivet. Vi ønsker deg som har forståelse for begrepet «living the brand» - du er engasjert, selvgående og skapende. I vårt lille selskap vil resultatene du skaper være godt synlige – og lette å belønne. Det vil være gode betingelser og et miljø som er opptatt av å utvikles både faglig og menneskelig. Vi er et lite selskap hvor det forventes at alle tar ansvar og utvikler sine ansvarsområder. Det er en fordel at du har kjennskap til trenings- og sportsmarkedet, enten gjennom egne interesser eller tidligere arbeidsforhold.

 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Miiego trådløse hodetelefoner er laget av atleter, for atleter, med ønsket om å gi deg "freedom to perform".

Hodetelefonene er utviklet i Danmark, og har vunnet flere internasjonale tester på grunn av sin fantastiske lyd, supre passform, og lange batterikapasitet.

Det er allerede solgt mer enn 10000 Miiego hodetelefoner i Norge, og de brukes av idrettsutøvere, treningsfantaster og mosjonister.

Sjekk gjerne ut emnetaggene #miiego og #miiego_no på Instagram for å se hva som skrives om oss.

Bestselgeren vår er AL3 Freedom som finnes i en egen utgave til dame og herre.

Ikke nøl med å ta kontakt med oss på kundeservice@sportsonic.no om du har spørsmål til produktene!