Ansvarlig for Miiego i Norge
 
Miiego distribueres i Norge via SportSonic AS, Rådyrveien 24, 3032 Drammen
Organisasjonsnummer: 913 438 477
Vær vennlig å ta kontakt med oss om du har spørsmål: kundeservice@sportsonic.no
Telefonnummer: 92258774
Vår kundeservice er åpen fra 0900-1500 mandag til fredag.
Alle henvendelser besvares innen 48 timer etter at den er mottatt på virkedager.
 
Ønsker du å forhandle Miiego i Norge?
Ta kontakt med Ina Sandengen på ina@sportsonic.no 
 

Personvern

Personopplysninger

SportSonic Norway AS/Miiego.no behandler persondata ifølge Lov om Personopplysninger. 
 

Når du bruker Miiego.no vil det behandles personopplysninger om deg. Vi er opptatt av å håndtere dine personopplysninger på en trygg og sikker måte. Nedenfor finner du derfor informasjon om personopplysninger som samles inn og hvordan personopplysningene behandles, samt dine rettigheter knyttet til behandlingen av personopplysningene.

Behandlingsansvarlig for personopplysningene vi behandler er SportSonic Norway AS ved Ina Sandengen, som kan kontaktes på e-post ina@sportsonic.no. SportSonic Norway AS kan kontaktes for alle spørsmål du måtte ha om behandling av dine personopplysninger. Dette gjøres enklest via mail til: ina@sportsonic.no

Når det brukes "vi", "våre" eller "oss" nedenfor, menes det SportSonic Norway AS/Miiego.no

Formålet, samt grunnlaget, for å behandle alle personopplysninger om deg er for å forbedre tjenestene våre, samt – dersom du velger å bestille varer fra nettsiden – å oppfylle vår avtale med deg, jf. GDPR artikkel 6 nr. 1 punkt b). I tillegg er vi pålagt å oppbevare en del informasjon i forbindelse med regnskapsføring, avgifts håndtering og eventuell garanti- og returhåndtering, artikkel 6 nr. 1 punkt c). Som det fremgår nedenfor, behandler vi også opplysninger med grunnlag i ditt samtykke, iht. artikkel 6 nr. 1 punkt a).

 

Personopplysninger som samles inn og behandles

Personopplysninger som samles inn og behandles kan deles i to kategorier:

  1. Informasjon du gir oss.
  2. Informasjon vi får når du bruker tjenestene våre.

A. Informasjon du velger å gi oss

Dersom du velger å handle hos oss vil vi samle inn og lagre den informasjonen du gir oss. Dette vil være:

  • Ditt navn
  • Din e-postadresse som vi benytter for kommunikasjon relatert til din ordre/ditt kundeforhold
  • Ditt telefonnummer som vi benytter for kommunikasjon relatert til din ordre/ditt kundeforhold
  • Din adresse, hvor vi vil sende eventuelle bestillinger
  • Fødselsdato (valgfritt)

Dette er informasjon som er frivillig å gi fra seg, men som vil være nødvendig for å bruke eller bestille fra nettsiden, og som derfor er en forutsetning at du avgir dersom du vil handle hos Miiego.no.

Når du handler på Miiego.no samler vi inn og oppbevarer navn, adresse, e-postadresse og mobilnummer. Dette er informasjon vi trenger for å levere varene til deg, samt kontakte deg om forhold i forbindelse med bestillingen. Vi er dessuten pålagt å oppbevare denne informasjonen i forbindelse med regnskapsføring, avgiftshåndtering og eventuell garanti- og returhåndtering. Denne historikken slettes når formålet med behandlingen er opphørt (ref. Bokføringloven) Vi oppbevarer av sikkerhetshensyn også IP-adressen som er benyttet for å registrere bestillingen.

Når du bestiller hos oss vil vi også motta en ordrebekreftelse på din bestilling. Dette for å sikre at alle bestillinger gjort i nettbutikken kommer fram til oss. Disse mailene blir slettet fortløpende.

Dersom du kontakter oss på mail, samler vi inn den informasjonen du gir fra deg i forbindelse med kontakten. Vi sletter denne informasjonen fortløpende innen 3 mnd eller når saken er løst. Dette vil være følgende informasjon:

  • Ditt navn
  • E-postadresse
  • Telefonnummer
  • Ordrenummer

B. Informasjon vi får når du bruker tjenestene våre

Når du bruker nettsidene våre samler vi inn og oppbevarer loggdata om endringer gjort på kundeprofilen din (f.eks. endring av adresse, telefonnummer o.l.), samt hvilke kategorier og produkter du klikker eller søker på. Dette for å kunne spore relevante endringer, samt lære hva våre kunder er opptatt av og dermed være i stand til å forbedre vårt produktutvalg og våre tilbud. Denne informasjonen benyttes også for å kunne gjøre det mulig å vise deg relaterte produkter eller sende deg relaterte tilbud (dersom du eksplisitt har bedt om dette). Informasjonen benyttes også for å produsere trafikkstatistikker for bl.a. kapasitetsplanlegging.

Som flere andre elektroniske tjenester bruker vi informasjonskapsler og lignende teknologi ("cookies") for å samle inn informasjon om aktivitet, nettleser og enhet. 

 

Endring av data:

Vi benytter ikke innlogging for private forbrukere i vår nettbutikk slik at det ikke vil bli lagret informasjon om deg med unntak av den du selv oppgir når du bestiller produkter fra oss, eller melder deg på nyhetsbrevet vårt. Se andre punkter for informasjon om hva som skjer med den informasjonen. Har du spørsmål angående hvordan informasjon som du har gitt oss i forbindelse med en ordre eller påmelding til nyhetsbrev er håndtert sender du en e-post til ina@sportsonic.no 

 

Bruk av databehandlere

Vi selger ikke personopplysningene dine til tredjepart, og vi bytter eller videreformidler heller ikke slik informasjon med tredjepart. En tredjepart får kun innsyn i opplysningene hvis dette er nødvendig for å utføre bestemte tjenester for oss, slik at vi kan levere våre tjenester til deg. Relevante opplysninger som er nødvendig for å gjennomføre handelen deles med betalingspartner og transportør.

Databehandlere er andre selskaper som vi benytter for å behandle personopplysningene. Det inngås strenge avtaler for å ivareta informasjonssikkerheten i slike tilfeller. Vi benytter oss av følgende databehandlere i tilknytning til tjenesten:

DatabehandlerFormålOpplysninger som deles

MailMojo/MailChimp             Nyhetsbrev/Pop up              Mail, navn

Google Analytics Overvåke salget og kilder Ordre, produkt, kundeatferd, kilde

Google Adwords Annonsere i Google       Ordre, kilde

Facebook           Annonsere                    Atferd, lokasjon, e-postadresse

Teltec AS   Regnskapsbyrå             Ordre, navn, mail. 
                                                           Ref bokføringsloven

 

 

Klager
Ta selvsagt gjerne kontakt med oss dersom du har spørsmål eller bekymringer til hvordan vi behandler dine personopplysninger! Dersom du mener at vår behandling av personopplysninger bryter med disse reglene eller personvernlovgivningen, herunder personopplysningsloven eller personvernforordningen (GDPR), så kan du også klage til Datatilsynet. Du finner informasjon om hvordan kontakte Datatilsynet på Datatilsynets nettsider: www.datatilsynet.no.

Endringer
Vi kan måtte endre informasjonen om behandling av personopplysninger fra tid til annen, bl.a. som følge av endringer i nettsidene eller våre tjenester, eller dersom det skjer endringer i regelverket om behandling av personopplysninger. Endres denne informasjonen, vil vi gjøre deg oppmerksom på det dersom vi har dine kontaktopplysninger. Ellers vil oppdatert informasjon alltid finnes lett tilgjengelig på våre nettsider.