DANSKE MIIEGO SLÅR BOSE OG SENNHEISER, OG VINNER IFORM-TEST FOR BESTE TRÅDLØSE HODETELEFONER 2020

Og vinneren er… BOOM ANC by MIIEGO® fra Danmark. 🏆🎧

Flotte allround-hodetelefoner med aktiv støydemping.
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
6 av 6 stjerner!

Det anerkjente skandinaviske sportsmagasinet iFORM, som utgis i Danmark, Norge, Sverige og Finland, har i år igjen gjort en stor test av trådløse hodetelefoner (utgave 11/2020). MIIEGO vant med modellen BOOM ANC fra MIIEGO® med aktiv støykansellering.

 

BOOM Black in Black

BOOM ANC by MIIEGO® er et «4-i-1»-produkt som er perfekt for avslapning, sport, reiser og kontorbruk.

BOOM fra MIIEGO er komfortable on-ear hodetelefoner med imponerende lydkvalitet, utskiftbare øreputer og IPX-5-sertifisering som tåler svette og som er bygget for en aktiv livsstil.

Det splitter nye og innovative TWIST’N’TURN-designet på alle BOOM by MIIEGO®-hodetelefoner gir en helt ny dimensjon til bruken og funksjonaliteten til hodetelefonene dine. Denne nye funksjonen lar deg raskt og enkelt bytte øreputer, noe som betyr at du alltid kan velge å ha å¨ og bruke de øreputene som DU foretrekker og passer dine behov i en hvilken som helst situasjon: på farten, på sofaen din, under treningsøkter og så videre.

 

 

Du får kompromissløs lydkvalitet med ekstra dyp bass og fin, klar og skarp diskant. Dansk lydteknikk på sitt beste. Bytt øreputer enkelt fra et sett med myke PU-øreputer i lær for fritidsbruk til et sett med ekstra vaskbare, AKTIVE sportsøreputer som holder ørene komfortable og tempererte mens du trener. Du behøver ikke bekymre deg for at sportsøreputene blir våte og svette. Vi gjorde dem vaskbare for å forhindre lukt og bakterier. Med BOOM-serien vil du alltid føle deg «fresh»  mens du trener.

Foruten en god lyd, kommer dette innovative produktet også med et ekstra sett med spesialutviklede øreputer som er vaskbare!
Som en av svært få on-ear hodetelefoner kommer den også med IPX5-sertifisering, da den er vann- og regntett.

Med den innebygde ANC-funksjonen for aktiv støyreduksjon, kan du enkelt stenge ute verden rundt deg.

Visste du at BOOM-serien by MIIEGO® også har vunnet RED DOT-prisen og en ISPO-pris!

Red Dot Award 2019ISPO 2019

PS: Du kan lese en mer detaljert produkttest (ekstern og på dansk) om BOOM ANC her: https://lnkd.in/daQtD4J

MIIEGO® – ACTIVE LIFESTYLE AUDIO

MIIEGO er MUSIKK PÅ FARTEN. MIIEGO® er et innovativt dansk merke, som spesialiserer seg på trådløse lydprodukter med høy ytelse for en aktiv livsstil. MIIEGO® ble grunnlagt i 2010, basert på stolte danske akustikk- og lydtradisjoner, og har vunnet en rekke internasjonale produkttester og priser for lyd, komfort, funksjonalitet og produktdesign med topp kvalitet. Alle MIIEGO®-produktene er designet for å tåle og fungere i det utfordrende skandinaviske klimaet og er bygget for å brukes på farten – innendørs og utendørs, hvor som helst og når som helst.
READY. SET. MIIEGO.
Tilbake til bloggen