MIIEGO Logo

Hvem er MIIEGO?

- Dansk lydmerke som spesialiserer seg på trådløs lyd for en aktiv livsstil.
- Prisbelønte og testvinnende design, og produkter med høy funksjonalitet.
- Mange ambassadører og følgere på Instagram og SoMe#TEAMMIIEGO.
- Selges av utvalgte løpe- og sportsbutikker.
- Medlem av Danish Sound Cluster.
- MIIEGOs første produktmodell: AL3 FREEDOM har solgt over 100 000 eksemplarer bare i Skandinavia.

BOOM Titanium

VI ØNSKER Å SKAPE BEDRE TRENINGSOPPLEVELSER OG STØRRE TRENINGSGLEDE

– med sterke lydprodukter, designet og bygget for din aktive livsstil.

Du har sannsynligvis opplevd å bli irritert på hodetelefoner som ikke passer ordentlig, eller hvor ledningen eller noe annet har skjært seg. Eller kanskje hodetelefoner som faller ut når du beveger deg, når du begynner å svette eller plutselig bare irriterer øret over en lang periode.

Det er ikke sånn det skal være.

Det var nettopp drømmen om å endre og forbedre disse problemene, som i 2010 førte til at MIIEGO A/S ble grunnlagt av den danske gründeren og lydentusiasten Christian Degerud Jeppesen.

Vi ønsket å skape en perfekt trådløs lydopplevelse med maksimal bevegelsesfrihet – Christian Jeppesen, grunnlegger og administrerende direktør, MIIEGO A/S

Michelle Vesterby

SOLIDE, ENKLE OG FUNKSJONELLE PRODUKTER

Ambisjonen var klar fra begynnelsen: Vi ønsket å lage de beste trådløse lydproduktene for deg som lever et aktivt liv, prioriterer kvalitetsprodukter og ønsker maksimal frihet når du beveger deg.

Derfor bestemte vi oss for å utvikle solide hodetelefoner med en perfekt passform som tåler både de lange løpene i regnet, og de svette turene til treningsstudioet. Enkle, brukervennlige og superfunksjonelle produkter – med dansk lyd av høy kvalitet.

Med andre ord, og litt forenklet: Løsningen for deg som ønsker en god lyd som bare spiller, uten problemer og unødvendige irritasjoner.

MiiBLASTER XL

DEN MOTIVERENDE TRENINGSPARTNEREN

I dag er vi fortsatt drevet av samme ambisjon og et ønske om å skape positiv energi og bedre treningsopplevelser.

Vi tror at god lyd, enten det er en fangende klassiker eller en spennende podcast, motiverer og bidrar til å forbedre treningsopplevelsen til den enkelte. Samtidig mener vi at gode treningsopplevelser gir ekstra energi og avkastning i hverdagen.

God lyd og musikk motiverer, fremkaller følelser og sprer glede. Vi følger dette mantraet hver eneste dag, fra produktutvikling til vår ettersalgstjeneste, fordi vi er til for å skape positiv energi – Christian Jeppesen, grunnlegger og administrerende direktør, MIIEGO A/S

BOOM MIINI Arctic White

PRISVINNENDE LYD I VERDENSKLASSE

Hos MIIEGO fokuserer vi på god lyd. Så mye at vi med glede kan tolerere å bli kalt lydnerder. Vi streber alltid etter å finne den perfekte balansen mellom lyd av topp kvalitet og en optimal og funksjonell produktdesign, slik at du ender opp med en balansert og kompromissløs trådløs musikkopplevelse.

Vi gjør dette blant annet ved å bruke anerkjente lydkomponenter av høyeste kvalitet i våre produkter. I tillegg streber våre interne akustikk- og lydeksperter hele tiden etter å avgrense små lydnyanser og finne den perfekte balansen mellom bass og diskant – samtidig som fullstendig fri bevegelse er mulig.

Vi mener at dette har vært en av hovedårsakene til at vi gjennom årene har vunnet flere store produkttester og priser, for rett og slett bare god lydkvalitet og høyfunksjonell produktdesign.

DANSKE LYD OG AUDIO

Vi er stolte av å bidra til å bygge videre på en lang og unik dansk tradisjon og posisjon innen toner og lyd. Derfor er MIIEGO også medlem av den danske lydindustriforeningen DANISH SOUND CLUSTER, som jobber internasjonalt for å støtte og videreutvikle et dansk lydmiljø i verdensklasse.

Bedre liten og våken enn…

Det er mange store elektronikkmerker i verdensmarkedet, men overraskende få som setter produktfunksjonalitet og brukervennlighet i forkant når det gjelder trådløse hodetelefoner bygget for et aktivt liv.

Hos MIIEGO ser vi på oss selv som et aktivt sports- og livsstilsmerke med et dedikert fokus på nøyaktig funksjonell produktdesign som tåler å bli brukt.

BOOM MIINI Arctic White

ET SPESIALISERT DANSK LYDMERKE

Hos MIIEGO er vårt arbeid fokusert og dedikert til produktnisjen der vi er på vårt aller beste, lydprodukter for en aktiv livsstil.

Vi er ikke sjenerte over å innrømme at vi er nerdete og spesialiserte, fordi vi vet – som alle idrettsutøvere generelt – at det å ha fokus er avgjørende, og at det ofte er de små detaljene som ender opp med å utgjøre en stor forskjell.

MIIEGO-produkter må være enkle, robuste, funksjonelle og komfortable å ha på seg, de små detaljene er avgjørende.


HVA BETYR MIIEGO?

MIIEGO er «meg» on-the-go , med god musikk i ørene.

Du har full frihet til å velge hvordan du uttaler navnet MIIEGO, men vi gjør det vanligvis på denne måten: [mii-e-go]

MIIEGO® er et dansk merke, og et registrert internasjonalt varemerke.


BOOM Titanium folded

DETALJER SOM UTGJØR EN FORSKJELL

Våre produkter er utviklet og bygget for å tåle svette og regn i det ofte utfordrende nordiske klimaet. Batterilevetiden må også være lang, slik at du ikke hele tiden trenger å tenke på å lade batteriene.

Spesialutviklede øreputer og ørepropper

Hos MIIEGO er ikke øreputer bare øreputer. For hodetelefonene våre on-ear og over øret har vi spesialutviklede MIIEGO® ACTION-øreputer i et pustende nettingmateriale, dette hjelper deg med å unngå å få varme og svette ører.

For de aller fleste av produktmodellene våre har vi laget en enkel «TWIST’N’TURN»-design, der øreputene enkelt kan fjernes og byttes ut. ACTION-putene kan til og med vaskes i vaskemaskinen ved 30 grader.

TWIST’N’TURN-designet vårt betyr også at du ikke trenger å kaste hodetelefonene og kjøpe nye bare fordi øreputene er slitt ut. Du kan bare bytte dem.

Komfort i forkant

Våre in-ear hodetelefoner kommer vanligvis med ørepropper av høy kvalitet laget med supermykt minneskum fra amerikanske COMPLY™. De unike øreproppene former seg etter ørekanalen din, noe som forhindrer at de faller ut, og gir uovertruffen komfort og en ideell tilpasset passform for ørene dine.

Alle produktdetaljer er ment å gi deg en god, bekymringsfri og positiv brukeropplevelse.

MiiRHYTHM

ULIKE PRODUKTER OG PASSER TIL ULIKE BEHOV

Hos MIIEGO har vi et bredt spekter av lydprodukter for aktivitet og bevegelse. Dette betyr at du kan finne et produkt som passer dine ønsker og behov, enten du trener i treningsstudioet, løper, trener yoga eller bare setter pris på en lang tur med god lyd i ørene.

Kanskje du foretrekker et mindre in-ear-produkt med god lyd direkte i ørekanalen, eller kanskje du er mer interessert i fyldig lyd fra et par hodetelefoner på øret/on-ear eller over øret som sitter komfortabelt og stabilt utenfor ørene?

Felles for alle MIIEGO-produkter er at de er perfekte for utendørs bruk, og at funksjonalitet og passform alltid er helt topp.

BOOM Arctic White

TEST- OG PRISBELØNTE LYDPRODUKTER

Vi er veldig stolte over at flere av hodetelefonene våre har vunnet store forbrukertester og mottatt priser og produktpriser både nasjonalt og internasjonalt.

Som et lite dansk merke er vi stolte og ydmyke over at vi gjentatte ganger har lyktes med å vinne store internasjonale produkttester, der vi står overfor store globale aktører og merkevarer. Hver gang vi vinner, styrker det oss i troen på at hardt arbeid lønner seg, og at de små produktdetaljene vi jobber med blir anerkjent og virkelig utgjør en forskjell.

ISPO Award winner

VERDENS BESTE HODETELEFONER?

En av prisene vi er mest stolte over å ha vunnet er da BOOM-serien ble kåret til produktvinner i hodetelefonkategorien på verdens største internasjonale sportsmesse, ISPO i München 2019. Det er en av de beste for oss, da det tilsvarer å bli kåret til verdens beste hodetelefoner for trening og sport.

Miiego har blant annet vunnet en Red Dot-pris, WOMEN’S RUNNING-priser og blitt kåret til dobbelt testvinner av iForm. Senest har MiiBUDS ACTION fra MIIEGO® vunnet en test på Runner’s World.

Les mer om våre priser og testresultater i vår nyhetsdel.

#teammiiego

#TEAMMIIEGO: MØT VÅRE AMBASSADØRER

I dag har flere kjente idrettsutøvere MIIEGO® som sitt favoritt lydmerke, og vi jobber tett med flere talentfulle idrettsutøvere. Både på ikke-konkurransedyktige og profesjonelle nivåer. Det gir oss verdifulle innspill til produktoptimalisering og utvikling, da vi jobber sammen for å spre kunnskapen om MIIEGO® i Danmark og internasjonalt.

Jeg liker MIIEGO fordi det er et dansk merke, og fordi produktene deres er veldig gode. Jeg liker å høre på musikk eller en podcast når jeg er på farten. Når jeg går en tur eller trener i treningsstudioet, er det sinnsykt hyggelig å ha litt ekstra motivasjon i ørene. Og der må utstyret mitt bare fungere. Det er derfor jeg bruker MIIEGO. 

– Michelle Vesterby, triatlet og MIIEGO ambassadør.

MIIEGO på SoMe

Følg oss og få inspirasjon til din aktive livsstil på FacebookYoutubeLinkedIn eller Instagram.

Udvalgte awards vi har vundet
iFORM
Red Dot Award 2019
Women's Running
Runner's World