MIIEGO® lanserer nye in-ear hodetelefoner – MiiBUDS PLAY

De nye MiiBUDS PLAY by MIIEGO er det nyeste tilskuddet til deres serie med in-ear-hodetelefoner. Med MiiBUDS PLAY smelter den aktive livsstilen sammen med trendy og stilig design, slik at MiiBUDS PLAY blir det opplagte valget for både trening og daglig bruk.

Leter du etter et par trendy og helt trådløse ørepropper med fantastisk lyd og klar samtalekvalitet? Helst noen som er små, lette, superkomfortable og selvfølgelig rimelige? Da er de nye MiiBUDS PLAY med aktiv støydemping (ANC) og ENC-funksjonene definitivt de nye bestevennene til ørene dine.De er designet for å være lette, sitte veldig komfortabelt i øret og ikke falle ut når du beveger deg. MiiBUDS PLAY kommer også med hurtiglading og lang batterilevetid, slik at du ikke trenger å bekymre deg for irriterende og hyppig lading.
Den svette- og vannavstøtende IPX5-sertifiseringen sikrer at disse hodetelefonene trygt kan brukes til både trening og vanlig daglig bruk.

MiiBUDS PLAY bruker den nyeste BT-versjonen 5.2, og de 6 innebygde mikrofonene støtter både ANC og ENC (Environmental Noise Cancellation), noe som reduserer bakgrunnsstøy når du ringer.

Både øreproppene og det medfølgende ladeetuiet er laget i en vakker matt svart farge, som utstråler et eksklusivt skandinavisk utseende.

MiiBUDS PLAY har en anbefalt utsalgspris på NOK 1.299, og er tilgjengelig hos utvalgte forhandlere og online på www.miiego.com. 

Du kan lese mer om produktet her: https://miiego.no/products/miibuds-play-w-anc

Tilbake til bloggen