MIIEGO og Volvo med internasjonalt samarbeid

NYTT SAMARBEID PÅ LYD MELLOM MIIEGO OG VOLVO

Svenske VOLVO har inngått et samarbeid med det danske lydmerket MIIEGO, som spesialiserer seg på trådløs lyd for aktivitet og bevegelse.

Hos MIIEGO er vi stolte av å introdusere disse spesielle VOLVO-utgavene av våre prisbelønte BOOM ANC by MIIEGO® trådløse hodetelefoner med aktiv støyreduksjon, og vår lille og kompakte trådløse høyttaler: AXTIVE MINI by MIIEGO®.

UNIKE VOLVO LYDVARSLER

Begge produktene lanseres i en eksklusiv svart farge med matt gummifinish. Produktene har de samme VOLVO-lydene som brukes i VOLVO-biler. Dette betyr at du vil motta et VOLVO-lydvarsel når du mottar et innkommende anrop, en e-post, SMS og når du ellers bruker produktene.   

 

SPENNENDE TIDER FREMOVER ...

«Vi har jobbet tett med VOLVO-teamet på dette lanseringsprosjektet de siste to årene, og vi ser veldig frem til at produktene endelig blir presentert og lansert internasjonalt,» sier MIIEGOs administrerende direktør og grunnlegger Christian Jeppesen.

«Det er alltid spennende å samarbeide på tvers av merkevarer, og vi er stolte over at VOLVO har valgt oss som lydpartner og leverandør av disse to førsteklasses lydproduktene. Måten VOLVO presenterer og markedsfører disse nye produktene på ser veldig lovende og spennende ut, og vi ser frem til et fortsatt tett og positivt samarbeid,» legger han til.


VOLVO+MIIEGO-produktene vil bli gjort tilgjengelige i Europa og Nord-Amerika, og de distribueres internasjonalt av VOLVO Merchandise.

Produktene er for tiden tilgjengelige fra VOLVOs nettbutikk:

https://shop.volvogroup.com/en/page/215/miiego

Tilbake til bloggen