Danske MIIEGO vinner European Product Design Award med ny produktlinje

MIIEGOs nye CHARGE & PLAY-produkt – som er tilgjengelig i hvitt og svart – har blitt hedret med en «European Product Design Award».

Juryen og priskomiteen ga også produktet en «Hederlig omtale».

European Product Design Awards er en internasjonal designkonkurranse der nye og innovative produkt- og designløsninger utpekes, belønnes og anerkjennes hvert år.

Hos MIIEGO er vi selvfølgelig stolte over å ha mottatt denne internasjonale og prestisjetunge designprisen.

CHARGE&PLAY by MIIEGO® – dansk designprodukt med høy funksjonalitet

CHARGE&PLAY-serien fra MIIEGO kombinerer den nyeste teknologien med stilig nordisk design og høy funksjonalitet. 

Produktserien, som består av CHARGE&PLAY og CHARGE&PLAY MINI i fargene svart og hvitt, preges av å være 3-i-1-produkter som kombinerer trådløs lyd, strømbankfunksjonalitet og trådløs lading av eksterne enheter som smarttelefoner.

Produktene passer perfekt inn i ethvert moderne skandinavisk hjem, og er selvfølgelig også kompatible med og støtter trådløs lading av MIIEGOs øretelefoner i MiiBuds-serien og M1+-høyttaleren.

 

TRÅDLØS LADESTASJON, STRØMBANK OG INNEBYGD HØYTTALER

CHARGE&PLAY er en multifunksjonell ladestasjon, strømbank og trådløs høyttaler i ett – utviklet i en prisbelønt og stilig dansk design som passer inn hvor som helst i hjemmet.

Med den innebygde trådløse ladefunksjonen på toppen kan du enkelt lade telefonen og andre kompatible enheter. Området på toppen – som er laget av vakkert PU-skinn – indikerer hvor telefonen din skal plasseres under lading, og den har også en sklisikker funksjon slik at telefonen ikke glir.

Det er en ekstra USB-utgang på baksiden av CHARGE & PLAY, slik at du enkelt kan lade andre eksterne enheter via kabel.

Både ladestasjonen og høyttalerfunksjonen kan brukes trådløst eller med kabel, og passer godt til kjøkkenbordet, badet, nattbordet eller i en bokhylle.

CHARGE&PLAY er en del av MIIEGO® RE:DUCE-serien, hvor plastmengden reduseres og erstattes med naturlige hvetestråfibre.

 

MIIEGO RE:DUCE-serien

MIIEGO RE:DUCE-serien inneholder redusert plastinnhold, som er erstattet med hvetestråfibre. Et naturlig restprodukt fra produksjon av hvete, som gir den en vakker nyansert overflate. Det samme gjelder for de medfølgende ladekablene.

 

Du finner hele MIIEGO RE:DUCE-serien her: https://miiego.no/collections/re-duce

Tilbake til bloggen