Francis Dickoh er ny ambassadør hos MIIEGO

Francis Dickoh med MiiBUDS ACTIVE GO fra MIIEGO i hendene og i ørene

Det prisbelønte danske audiomerket, MIIEGO, som er spesialisert innen trådløs lyd for en aktiv livsstil, har inngått et nytt ambassadørsamarbeid med den dansk-ghanesiske fotballeksperten og TV-kommentatoren samt tidligere profesjonelle fotballspilleren Francis Dickoh.

MIIEGO er kjent for sitt pågående samarbeid med ulike idrettsutøvere, og Francis, med sin profesjonelle, dedikerte og seriøse tilnærming til sport, kombinert med sitt ekstremt behagelige og ydmyke vesen, er et perfekt match med kjerneverdiene hos MIIEGO.

I sin profesjonelle fotballkarriere oppnådde Francis 13 A-landskamper for Ghana. Han har dessuten spilt for klubber som blant annet: FC Nordsjælland, FC Midtjylland, SønderjyskE, Utrecht, Hibernian og Lillestrøm.

Francis er litt av en sports- og fotballnerd, og gjennom sin seriøsitet og skarpe formidlingsevner er han i dag en respektert, anerkjent og ofte benyttet TV-vert på ulike fotballarrangementer og -kamper. Han har derfor de siste årene dekket både EM, VM og Champions League for forskjellige TV-stasjoner, og han har også deltatt i en lang rekke podcaster.

Til tross for at Francis Dickoh har lagt sine egne profesjonelle fotballsko på hylla, er han fortsatt svært engasjert i sportens verden, og opptatt av å holde seg sunn og frisk samt å være i god fysisk form. Dette skjer blant annet ved ukentlig å snøre på seg joggeskoene og ta en løpetur i og rundt København. På løpeturene gjør musikk i ørene sitt for å holde motivasjonen oppe.

Francis’ favorittprodukt hos MIIEGO er MiiBUDS ACTIVE GO.

Vi ønsker Francis et stort og varmt velkommen hos #TEAMMIIEGO.

Tilbake til bloggen