MIIBUDS ACTION BY MIIEGO HAR VUNNET STOR PRODUKTTEST HOS RUNNER’S WORLD

April 2021:

DET DANSKE LYDMERKET MIIEGO® VINNER NY INTERNASJONAL PRODUKTTEST

De danske lydspesialistene hos MIIEGO® har gjort det igjen: Beseiret en rekke store og internasjonale lydmerker, ved å vinne nok en internasjonal produkttest, noe som fortjener stor oppmerksomhet.

Denne gangen er det RUNNER’S WORLD, det største magasinet for løping i verden, som har gjennomført en stor test av trådløse hodetelefoner for løping og trening i Norge (april 2021).

Runner's World

I denne testen ble MIIEGO® erklært testvinner med de nye vanntette in-ear hodetelefonene, MiiBUDS ACTION.

Dette produktet har blitt kåret til redaksjonens favoritt og er dermed THE RUNNER’S WORLD CHOICE i 2021 foran andre merker som Jaybird, Jabra, Skullcandy og Samsung.

 

TWS-øreproppene, MiiBUDS ACTION by MIIEGO®, vinner denne anerkjente tittelen på grunn av høy kvalitet og komfort i et lydprodukt som virkelig  gir deg valuta for pengene.

 • Testen konkluderte: «Fantastisk lyd og batteritid for en rimelig sum penger». – «Ikke noe tull, bare dansk kvalitet».
 • «Batteritid: Opptil 90 timer!»
 • «Passer perfekt i øret ditt fra start og også etter mange kilometer»
  – Runner’s World

  Runner's World

  Runner's World

  Den store og grundige testen av hodetelefoner for løp, sport og trening kan leses i sin helhet i den trykte april 2021-utgaven av norske RUNNER’S WORLD eller online hos hos det anerkjente internasjonale magasinet via disse linker:

  https://www.runnersworld.no/stor-oreplugg-test-for-loperen/?_ga=2.164013367.940861136.1622883616-105724352.1615897498

  Du kan lese mer om testvinneren MiiBUDS ACTION fra MIIEGO her: https://runnersworld.no/ready-set-miiego-fire-hodetelefoner-for-loperen/

   

  Magasinet foretar denne testen av trådløse hodetelefoner hvert tredje år, og de deltakende produktene og merkene er kun valgt av redaksjonen.

  Videre viste testen at 74% av de leserne av RUNNER’S WORLD som ble spurt foretrekker å løpe med musikk i ørene og dermed ha et par hodetelefoner som deres faste treningskompis.

   

  MiiBUDS ACTION: BYGD FOR TRENING OG KONDISJON

  MiiBUDS ACTION er dine beste treningspartnere. De er helt fri for irriterende ledninger og designet med en ørekrok som gir deg en stabil passform under bevegelse og trening – og de er helt vanntette.

  Øreproppene gir den aller beste lyden og er utstyrt med utsøkte COMPLY ™ skumpropper i supermykt minneskum-materiale. Disse unike proppene gir deg enestående komfort og en forbedret lydopplevelse.

  Videre så er enhver MiiBUDS ACTION utstyrt med en innebygd mikrofon som gjør det mulig for deg å bruke dem sammen eller bare en om gangen.

  I tillegg leveres også MiiBUDS ACTION TWS-øreproppene i et solid etui med ekstremt lang batteritid, hvor lading av hodetelefonene gjøres enkelt og raskt. Vesken kan også brukes som en batteribank, for eksempel til telefonen din.

  MiiBUDS ACTION II Arctic White

   

  MIIEGO®: Trådløse hodetelefoner laget for din aktive livsstil

  Hos MIIEGO® jobber vi kontinuerlig med å utvikle de beste trådløse hodetelefonene for din aktive livsstil. Dette betyr at du alltid vil oppleve følgende med ditt MIIEGO® favorittprodukt:

  • Dansk lydkvalitet og gjennomtenkt design
  • Førsteklasses funksjonalitet og komfort/passform
  • Lang batteritid og holdbarhet
  • IPX-sertifisering for å tåle svette og regn
  • Valuta for pengene og konkurransedyktige priser
  • Kundestøtte av høyeste standard

   

  Dette betyr at du ikke trenger å bekymre deg for hodetelefonene dine, enten du er på farten, svetter eller er ute i regnet – MIIEGO®-hodetelefonene dine fungerer og holder seg på plass. Alt du trenger å gjøre er å fokusere på å nyte aktivitetene dine med din nye favoritt-podcast eller spilleliste i ørene.

  READY. SET. MIIEGO.

  Tilbake til bloggen