MIIEGO ER OFFISIELL SPONSOR OG LYDPARTNER FOR DANMARKS LANDSLAG I ULTRALØP

Hos MIIEGO er vi stolte av å kunngjøre at vi har blitt offisiell lydpartner og sponsor for Danmarks landslag i ultraløp.

Ultraløp er et begrep som brukes for organisert løping og konkurranser på avstander som er lengre enn en maraton.
Minimumsavstanden er vanligvis 50 km, og løpene kan foregå på alt fra løpebaner til landeveier eller kupert terreng. Med andre ord – det er tøffe, utmattende og sinnsykt spennende løp som krever stor viljestyrke og fantastisk form.

Danmarks landslag i ultraløp består i begynnelsen av 2022 av 23 dyktige løpere, som alle er ekstremt lidenskapelig opptatt av å løpe lange distanser. Løperne på det danske landslaget for ultraløp skal delta og konkurrere både nasjonalt og internasjonalt på distanser på 50 km, 100 km og et 24-timers løp i 2022.

En åpenbar match
For MIIEGO sponsing av landslaget i ultraløp begynnelsen på et åpenbart partnerskap. MIIEGOs partnerskapssjef, Henrik Østergaard, forklarer det slik: “Selv om dette er en nisjesport i en global idrettsverden, ønsker vi i MIIEGO å anerkjenne den store mengden arbeid som investeres i og utføres av Danmarks landslag i ultraløp. Engasjementet og den fokuserte tankegangen, som karakteriserer det danske landslaget for ultraløp, er noe MIIEGO både anerkjenner og reflekteres i. Vi deler fullstendig tankegangen og filosofien om løping, og den grunnleggende følelsen som hele tiden ønsker å forbedre seg og være et lite «nudge» bedre enn alle andre.”

Hjelp på veien mot resultater
Det danske landslaget for ultraløp er enig. Peter Lund Torjussen, representanten for det danske landslaget for ultraløp, forteller at organisasjonen deres er unik ved å ha en samarbeidspartner som deler de samme verdiene og målene.
“En av våre mest markerte fellesnevnere er vårt ønske om sport, og løping spesielt. Vi er både ambisiøse og ønsker å være blant de beste – sammen med et sterkt teamfokus og en dyp tro på at vi sammen kan gå enda lenger” forklarer Peter Lund Torjussen.
Han ser på samarbeidet som et skritt på veien mot å styrke idretten. Peter Lund Torjussen sier: “Jeg ser store og spennende muligheter gjennom dette samarbeidet. MIIEGOs støtte med økonomiske ressurser og utmerkede produkter sikrer at vi kan dra enda lenger på reisen vår. Det sterke og inderlige ønsket om å nå nye mål og utforske det vanskelige, er noe vi har til felles – og samtidig kan vi skape verdier for hverandre underveis”.

Flott lyd for lange løp
I samarbeidet mellom MIIEGO og det danske landslaget for ultraløp, er det en unik faktor som binder det hele sammen. De funksjonelle hodetelefonene som er bygget for å vare.
Hos MIIEGO jobber vi hardt hver dag for å lage gode funksjonelle produkter i høy kvalitet, der selv de minste detaljene utgjør en stor og ofte viktig forskjell for den endelige ytelsen. Akkurat som en løper føler glede og stolthet ved å fullføre eller vinne et løp, gleder MIIEGO seg når produktene våre vinner en produkttest, eller når de blir valgt som de beste innen vårt produktområde. Vi er et produkt av alle våre testvinnende hodetelefoner, og ønsker å fortsette den reisen.
Det danske landslaget for ultraløp og MIIEGO er en flott match. Våre trådløse lydprodukter er bygget for lange og intensive løp – både i tørt og regnfullt vær. Noe landslaget for ultraløp la merke til helt fra begynnelsen. “MIIEGO er virkelig et kult selskap, som lager virkelig fantastiske og brukervennlige produkter – og idrettsutøvere har rett og slett et stort behov for gode lydprodukter for treningsbruk” påpeker Peter Lund Torjussen.

De ekstra lange løpedistansene blir stadig mer populære, og det danske landslaget for ultraløp får de beste og mest dedikerte langdistanseløperne i landet, som alle presterer utenom det vanlige. Vi i MIIEGO er svært glade for at vi kan tilby vår støtte, og vi er stolte over å være den offisielle lydpartneren til et dedikert dansk landslag – nå med spesialisert dansk lyd i ørene!

Fremover gleder vi oss virkelig til å være en del av oppkjøringen!

Ultraløper Diana Kämpes favoritt hodetelefoner for løping:
Diana Kämpe er en dedikert løper i Danmarks landslag for ultraløp, og MIIEGO ambassadør. Les mer om hennes MIIEGO favoritter nedenfor:

“Jeg elsker BARE MIIEGO, og jeg har brukt hodetelefonene deres flere timer om dagen i mange år nå. Når du løper veldig lange avstander, er det viktig at du kan stole på utstyret ditt – at det fungerer 100 %, og at passformen og kvaliteten er helt topp. Og det er det virkelig med MIIEGO! Favoritthodetelefonene mine fra MIIEGO er MiiBUDS ACTION II. De passer perfekt i ørene mine, de er lette og har lang batterilevetid. Lyden er veldig bra, og de lar meg være i «min egen verden» som er viktig for meg i lange løp”.

SE MiiBUDS ACTION II HER

Tilbake til bloggen