MIIEGO RE:DUCE - ny danskdesignet produktserie med mindre plast

MIIEGOs nye produktserie RE:DUCE består av elegante velspillende høyttalere og trådløse ladere som passer inn i ethvert skandinavisk hjem.

RE:DUCE er danske MIIEGOs første serie med stilige livsstilsprodukter til hjemmet ditt – og de er ikke bare fine å se på, men fokuserer også på de funksjonelle behovene som kan oppstå i hverdagen.
Produktserien består av tre forskjellige trådløse høyttalere og en ny RE:DUCE-versjon av MIIEGOs populære trådløse lader, CHARGE ONE.

Et eksempel på fokus på funksjonelle funksjoner er at høyttalerne CHARGE&PLAY og CHARGE&PLAY MINI også fungerer som trådløse ladere. Førstnevnte er til og med en bærbar batteribank som du kan ta med deg rundt i hjemmet ditt. Perfekt når du vil høre på musikk uten at smarttelefonen går tom for strøm.

RE:DUCE-produktene med innebygd trådløs lader er selvfølgelig kompatible med og støtter MIIEGOs hodetelefoner i MiiBUDS-serien og M1+-høyttaleren.

 

RE:DUCE-serien inneholder en redusert mengde plast, som er erstattet med hvetestråfibre. Et naturlig restprodukt fra produksjon av hvete, som gir den en vakker nyansert overflate. Det samme gjelder de medfølgende ladekablene.

 

Se produktene her: https://miiego.no/collections/re-duce

Emballasjen er plastfri og laget av FSC-sertifisert papir, som også er resirkulerbart.

Ved hvert salg av et MIIEGO RE:DUCE-produkt donerer MIIEGO 3 DKK til WWFs arbeid for en plastfri natur.

Tilbake til bloggen