VINNER AV IFORM-TESTEN: MIIBUDS ACTION II KÅRET TIL «BESTE HODETELEFONER MED ØREKROKER!»

iFORM har nettopp kunngjort vinnerne av deres nyeste test av hodetelefoner for løping og trening: MIIEGOs populære trådløse produkt, MiiBUDS ACTION II, tok seieren i kategorien «Hodetelefoner med ørekrok.»

MiiBUDS ACTION II fikk 6 av 6 stjerner og kom på førsteplass foran merker som Sony og Phillips. Vår trådløse bestselger ble verdsatt for sin vann- og svettebestandighet, krystallklare lyd og fantastisk batterilevetid – beskrevet som i en klasse helt for seg selv. iFORM fremhever også hodetelefonenes ultrakomfortable og sikre passform, og sier: «Enten du løper, hopper eller står på hodet, ingen grunn til å bekymre deg for å miste dem, fordi de sitter på fullstendig.»

Hos MIIEGO er vi svært glade for å se at produktene våre kommer ut på toppen i en test om lyd for en aktiv livsstil – vår spesialitet siden 2010.

Hos oss har oppdraget alltid vært å skape perfekte trådløse lydopplevelser, samtidig som maksimal bevegelsesfrihet opprettholdes. Vi er utrolig stolte over at andre ikke bare anerkjenner vår lidenskap, men også de skyhøye standardene vi setter for produktene våre – og kvaliteten som det innebærer.

Disse resultatene viser at produktene våre hos MIIEGO, selv som et lite dansk merke, kan utkonkurrere store internasjonale utfordrere og levere fantastiske lydopplevelser for våre kunder igjen og igjen.

Nysgjerrig på å lese mer om MiiBUDS ACTION II og vår nye tittel som «Beste hodetelefoner med ørekrok»? Sjekk ut testen her.

 

Tilbake til bloggen